Τι είναι η Αποτρίχωση Laser;

Όλο και περισσότεροι άντρες αποφασίζουν να κάνουν αποτρίχωση laser, στην πλάτη, στους ώμους, στα πόδια ή και σε όλο το σώμα τους. 

Το λέιζερ είναι πλέον αποτελεσματική μέθοδο αποτρίχωσης, ιδανική για όλο το σώμα και σε αντίθεση με τις συνήθεις μεθόδους αποτρίχωσης, βάζει οριστικό τέλος στο πρόβλημα της επίμονης τριχοφυΐας. Ειδικά οι αθλητές, προτιμούν την αποτρίχωση με λέιζερ, καθώς αναδεικνύει ένα τέλεια γυμνασμένο σώμα και διευκολύνει την άσκηση.

αποτρίχωση λέιζερ άνδρας, SliMet

Πονάει η αποτρίχωση laser;

Είναι σχεδόν ανώδυνη και ενδείκνυται για όλους τους τύπους δέρματος. Πλέον, μπορούμε να κάνουμε θεραπεία όλες τις εποχές του χρόνου, ακόμη και σε μαυρισμένα δέρματα από τον ήλιο.

Ορατά αποτελέσματα!

Από την 1η κιόλας συνεδρία, τα αποτελέσματα είναι ορατά. Η ανεπιθύμητη τριχοφυία μειώνεται αισθητά.

Στα Men Cosmetic επενδύουμε σε τεχνολογίες για να καλύψουν κάθε ανάγκη. Η αποτρίχωση στα Men Cosmetic γίνεται από εξειδικευμένο πιστοποιημένο προσωπικό με την επίβλεψη έμπειρων Δερματολόγων και Πλαστικών Χειρουργών

Advanced Lasers 4ης γενιάς

by Men Cosmetic

01.

Είναι η μοναδική μέθοδος αποτρίχωσης που μπορεί να γίνει σε όλα τα ανατομικά  σημεία του σώματος. Ακόμη και στις πιο ευαίσθητες περιοχές όπως είναι η γενετική περιοχή.

02.

Μπορεί να γίνει χρήση τους με ασφάλεια ακόμη και τους καλοκαιρινούς μήνες. Χωρίς κίνδυνο, υπό την προϋπόθεση ότι θα ακολουθηθούν οι οδηγίες του γιατρού και της επιστημονικής μας ομάδας.

03.

Η laser αποτρίχωση από ιατρικά μηχανήματα  είναι απόλυτα ασφαλή. H απορρόφηση της δέσμης φωτός είναι  επιλεκτική, δεν είναι ακτινοβολία.  Αποδεδειγμένα η  ασφαλέστερη μέθοδος αποτρίχωσης με έγκριση FDA.

alexandrite candela pro αποτρίχωση laser

Alexandrite GentleLase ProU®

Αποτελεί την εξέλιξη στην laser αποτρίχωση. Η ανανεωμένη έκδοση του  συστήματος Laser Αλεξανδρίτη το καθιστά ιδανικό για ασφαλή και γρήγορη αποτρίχωση σε όλους τους τύπους δέρματος. 

Alexandrite Arion II αποτρίχωση laser

Alexandrite Arion II

Η λύση που προσφέρει το Laser Αλεξανδρίτη Arion II, είναι οριστική. Ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια, η τεχνολογία και η σύγχρονη εξέλιξή της είναι σύμμαχός μας, αντιμετωπίζοντας έτσι την έντονη και ανεπιθύμητη τριχοφυΐα.

laser soprano ice diode αποτρίχωση laser

Soprano Ice Διοδικό

Είναι το μόνο Laser που τα αποτελέσματά του είναι κλινικά αποδεδειγμένα, μπορεί να εφαρμόζεται ακόμη και σε μαυρισμένα δέρματα και έχει εγκριθεί από τον μεγαλύτερο Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων της Αμερικής (F.D.A)

αποτρίχωση Laser άνδρας

Ξυραφάκι, κερί ή λέιζερ;

Οι παραδοσιακές μέθοδοι αποτρίχωσης όπως κερί, ξυραφάκι κλπ, αποδεικνύονται αναποτελεσματικές όσων αφορά τη διάρκεια στο χρόνο.

Ξυραφάκια & κερί: Τα αποτελέσματα είναι βραχυπρόθεσμα, απαιτούνται πολύ συχνές επαναλήψεις και πάνω απ’ όλα, σε καμία περίπτωση η λύση που προσφέρεται δεν είναι μόνιμη.

Η θεραπεία της ανεπιθύμητης τριχοφυΐας με τη χρήση της τεχνολογίας των LASER αποτελεί την πλέον σύγχρονη και ολοκληρωμένη πρόταση για την οριστική λύση του προβλήματος. Άμεσο αποτέλεσμα που διαρκεί!

Laser αποτρίχωση Αλεξανδρίτη: Τιμές

Συχνές Ερωτήσεις: Ο δερματολόγος μας δίνει απαντήσεις

Ερώτηση: Η αποτρίχωση laser πονάει;

Απάντηση: Η αίσθηση που υπάρχει κατά τη διάρκεια της θεραπείας είναι αίσθηση ελαφρού καψίματος, η οποία είναι στιγμιαία. Ο πόνος είναι ανεκτός και συνήθως εξαρτάται από το χρώμα της επιδερμίδας, την ποιότητα και την ποσότητα της τριχοφυΐας.

Ερώτηση: Σε ποιες περιοχές εφαρμόζεται;

Απάντηση: Οπουδήποτε εμφανίζεται ανεπιθύμητη τριχοφυΐα τόσο στο πρόσωπο, όσο και στο σώμα.Δημοφιλή επιλογή για τους άνδρες είναι το στήθος και η πλάτη.

Ερώτηση: Πόσο ασφαλής είναι η αποτρίχωση laser σε μασχάλες;

Απάντηση: Η laser αποτρίχωση είναι η μόνη επιστημονικά αποδεκτή και ασφαλής μέθοδος αντιμετώπισης της ανεπιθύμητης τριχοφυΐας.Οι παραδοσιακές μέθοδοι είναι αναποτελεσματικές και επώδυνες, ειδικά στις μασχάλες.

Ερώτηση: Τι πρέπει να προσέχω μετά από κάθε θεραπεία;

Απάντηση: Αποφυγή υπερβολικής έκθεσης στον ήλιο για τουλάχιστον 7-10 ημέρες πριν τη συνεδρία και 3-4 ημέρες μετά από αυτήν. Χρειάζεται απαραίτητα αντηλιακό με υψηλό δείκτη προστασίας.

Ερώτηση: Υπάρχει κίνδυνος να αφήσει σημάδι;

Απάντηση: Σε λίγες περιπτώσεις μπορεί να εμφανιστεί ερυθρότητα, όμως σε λίγες ώρες, μετά τη συνεδρία, υποχωρεί. Αν είστε μαυρισμένος μπορεί να εμφανιστεί δυσχρωμία, αλλά υποχωρεί μέσα σε λίγες ημέρες.

Ερώτηση: Πόσο διαρκεί μία συνεδρία;

Απάντηση: Εξαρτάται από τις ανατομικές περιοχές που θα εφαρμοστεί το laser. Ενδεικτικά να αναφέρουμε ότι η συνεδρία για laser αποτρίχωση στις μασχάλες διαρκεί 15 λεπτά, στην περιοχή των ποδιών περίπου στα 20 λεπτά και στο πρόσωπο 5-10 λεπτά.

Ερώτηση: Από ποια ηλικία μπορώ να ξεκινήσω αποτρίχωση laser;

Απάντηση: Η λέιζερ αποτρίχωση μπορεί να εφαρμοστεί με ασφάλεια από την ηλικία των 18 ετών. Κι αυτό γιατί θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί η τελική εικόνα της τριχοφυΐας.

Ερώτηση: Γίνεται λέιζερ αποτρίχωση σε περιοχή με πολλούς σπίλους (ελιές);

Απάντηση: Όχι. Οι σπίλοι αποτελούνται από αυξημένα ελανινοκύτταρα, η ενέργεια του Laser απορροφάται σε πολύ υψηλό βαθμό από αυτά, με αποτέλεσμα να προκαλεί έγκαυμα. Για τη μέγιστη προστασία των σπίλων, προηγείται πάντα η κάλυψή τους με λευκό μολύβι, ώστε ακόμα κι αν η δέσμη του Laser τους πλησιάσει, η ενέργειά του να μην απορροφηθεί αφού το λευκό μολύβι λειτουργεί ως ασπίδα για το σκούρο χρώμα τους.

Για την ίδια ημέρα, έως και δύο ημέρες μετά τη θεραπεία, δε θέλει πολύ ζεστό μπάνιο, σάουνα στην περιοχή εφαρμογής. Δε θέλει έκθεση στον ήλιο χωρίς αντηλιακή προστασία ή σε τεχνητό μαύρισμα για περίπου 5 ημέρες.

Κλείσε τώρα ραντεβού

για δωρεάν ενημέρωση από τα Men Cosmetic

ΙΑΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Στέφανος Μεταξάς

Στέφανος Μεταξάς

Πρόεδρος και Επιστημονικά Υπεύθυνος του Ομίλου.
Ο Dr Στέφανος Μεταξάς είναι πτυχιούχος της Ιατρικής του Πανεπιστημίου Πατρών και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος Αισθητικής Ιατρικής του Πανεπιστημίου Καμερίνο. Έχει εργαστεί επί συναπτά έτη στο Γενικό Νοσοκομείο Πατρών “Άγιος Αντρέας” και Γενικό Νοσοκομείο Λευκάδας στο τμήμα Παθολογίας. Έχει παρακολουθήσει πλήθος συνεδρίων με επίκεντρο την Αισθητική Ιατρική. Ειναι πιστοποιημένος για την εκπαίδευση και την εξειδίκευση του στο τομέα της μεταμόσχευσης μαλλιών με την μέθοδο FUE από την ACA ACADEMY

Παναγιώτης Ντότσικας

Παναγιώτης Ντότσικας

Πλαστικός Χειρουργός.
Ο Dr Παναγιώτης Ντότσικας είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου La Sapienza της Ρώμης, Κάτοχος του τίτλου Ειδικότητος Πλαστικής Χειρουργικής. Έχει υπηρετήσει για 10 συναπτά έτη στα ΤΕΠ του Νοσοκομείου Αγ. Ανδρέα Πατρών, έχει συνεργαστεί για 2 έτη με το ΙΚΑ Αιγίου και από το 2000 είναι Ιδιώτης Πλαστικός Χειρουργός.

Βασίλειος Τσάκαλης

Βασίλειος Τσάκαλης

Αισθητικός Χειρουργός.
O Dr Βασίλειος Τσάκαλης ειδικεύεται στις εφαρμογές Botox, Υαλουρονικού Οξέως και Λέιζερ. Εξειδικεύτηκε και πιστοποιήθηκε διεθνώς από το London Medical Aesthetics Academy. Ειναι πιστοποιημένος για την εκπαίδευση και την εξειδίκευση του στο τομέα της μεταμόσχευσης μαλλιών με την μέθοδο FUE από την ACA ACADEMY. Είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής Βάρνας. Ολοκλήρωσε την ειδικότητα της Χειρουργικής στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών “Η Ελπίς”, εν συνεχεία αποσπάστηκε στο τμήμα Πλαστικής Χειρουργικής του Γενικου Νοσοκομείου Αθηνών “Γ. Γεννηματάς”, στο Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας “Άγιος Παντελεήμων” και μετά την ολοκλήρωση της ειδικότητας του εργάστηκε στην Γενική Κλινική “Αγία Ειρήνη”.