Ρινοπλαστική

Η Ρινοπλαστική είναι η χειρουργική επέμβαση με την οποία καταφέρνουμε να τροποποιήσουμε και να βελτιώσουμε το σχήμα, τις διαστάσεις και γενικά την εξωτερική μορφή της μύτης, καθιστώντας την αρμονική με τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του προσώπου.

Η επέμβαση αυτή έχει πέρα από αισθητικό (διόρθωση εξωτερικής εμφάνισης της μύτης) ή και λειτουργικό  (επίλυση  προβλημάτων στην αναπνοή, στην όσφρηση, στη γεύση ή και στον ύπνο π. χ. άπνοιες – ροχαλητό) και επανορθωτικό χαρακτήρα (διόρθωση προβλημάτων από προηγούμενη επέμβαση, διόρθωση δυσμορφιών μετά από κακώσεις).

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ

Αντιμετωπίζεται αποτελεσματικά η διακοπή της αναπνοής κατά την διάρκεια του ύπνου,

ΒΕΛΤΙΩΣΗ

Μειώνονται ή εξαφανίζονται οι κρίσεις ιγμορίτιδας και ωτίτιδας

ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ

Η αισθητική αποκατάσταση των προβλημάτων της ρινός βοηθά στην ψυχική υγεία του ασθενούς

 • Σύγχρονη Ρινοπλαστική: ποιοι είναι οι τύποι της;

  Δύο είναι οι βασικοί τύποι της σύγχρονης Ρινοπλαστικής, η κλειστή και η ανοιχτή. Στην κλειστή μέθοδο οι όποιες τομές που μας επιτρέπουν να φτάσουμε στις δομές που πρέπει να διορθωθούν, γίνονται στο εσωτερικό της μύτης.

  Από την άλλη, στην ανοιχτή Ρινοπλαστική, μία μικρή, αθέατη τομή στη στυλίδα της μύτης μας δίνει την απαιτούμενη πρόσβαση.

  Ρινοπλαστική άνδρας
 • Ρινοπλαστική: Η σημασία επιλογής του κατάλληλου ιατρού.

  Είναι κριτικής σημασίας ο χειρουργός να έχει άνεση και στις δύο προσπελάσεις ώστε να μπορεί να είναι ευέλικτος και να πετυχαίνει κάθε φορά το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Μία επιτυχημένη Ρινοπλαστική, όχι μόνο αναβαθμίζει σημαντικά την εμφάνισή μας αλλά συγχρόνως τονώνει την αυτοπεποίθησή μας και βελτιώνει την ψυχική μας υγεία.

  Ρινοπλαστική άνδρας

Ποια είναι τα οφέλη της Ρινοπλαστικής;

 • Αντιμετωπίζεται αποτελεσματικά η διακοπή της αναπνοής κατά την διάρκεια του ύπνου, αποφεύγοντας έτσι τις δυσάρεστες επιπτώσεις στην καρδιοαναπνευστική λειτουργία.
 • Μειώνονται ή εξαφανίζονται οι κρίσεις ιγμορίτιδας και ωτίτιδας, αφού η κακή βατότητα των ρινικών κοιλοτήτων είναι πολλές φορές η γενεσιουργή αιτία.
 • Η καλή αναπνοή από τη μύτη επιδρά και στην καλύτερη λειτουργία του κατώτερου αναπνευστικού.
 • Η αισθητική αποκατάσταση των προβλημάτων της ρινός βοηθά στην ψυχική υγεία του ασθενούς εφόσον οποιασδήποτε δυσμορφία τον απασχολεί σημαντικά.

Κλείσε ραντεβού για δωρεάν ενημέρωση