Λείανση Ρυτίδων

Το ανδρικό πρόσωπο αποτελεί  πρόκληση για τον πλαστικό χειρουργό.  Με τη Λείανση Ρυτίδων, το πρόσωπο διατηρεί την εκφραστικότητά του και κανείς δεν μπορεί να καταλάβει την οποιαδήποτε αισθητική παρέμβαση. Η θεραπεία με  B O T O X  συμπληρώνει σχεδόν 25 χρόνια από τότε που εγκρίθηκε πρώτη φορά για ιατρική χρήση. Είναι μια από τις πιο δημοφιλείς και ελάχιστα επεμβατικές θεραπείες αντιγήρανσης που άλλαξαν τα δεδομένα της αισθητικής ιατρικής.
ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΕΠΕΜΒΑΤΙΚΟ

Περιλαμβάνει περίπου τέσσερις ή πέντε ενέσεις που πραγματοποιούνται με την χρήση πολύ λεπτών βελονών.

ΑΜΕΣΟ

Τα αποτελέσματα είναι εμφανή εντός 15 ημερών maximum.

ΣΥΝΤΟΜΟ

Άμεση επιστροφή στην εργασία και στην καθημερινότητα αμέσως μετά τη θεραπεία.

 • Λείανση Ρυτίδων
  με  B O T O X : Τι είναι;

  Το  b o t o x  είναι μία πρωτεΐνη που παράγεται από το μικρόβιο Clostridium botulinum. Eίναι γνωστό ως βοτουλινική τοξίνη τύπου Α ή αλλαντική τοξίνη. Στην κοσμητική δερματολογία,  χρησιμοποιείται για την εξάλειψη των ρυτίδων έκφρασης του προσώπου και αποτελεί τη δημοφιλέστερη θεραπεία αντιγήρανσης.

  Η βοτουλινική τοξίνη αποτελεί ένα σύμπλεγμα πρωτεϊνών που, εγχεόμενη στον μυ, αδρανοποιεί τους νευροδιαβιβαστές που του μεταφέρουν την πληροφορία που χρειάζεται ώστε να κινηθεί. Μειώνει την κίνηση στους μικρούς, δηλαδή, μύες που προκαλούν τις εκφράσεις, όπως θυμού, λύπης, έκπληξης, κλπ.

  Οι μύες αυτοί συσπώμενοι δημιουργούν τις ρυτίδες και εκεί ακριβώς στοχεύει η θεραπεία του. Με άλλα λόγια, μπλοκάρει προσωρινά την κινητικότητα των μυών στην οποία οφείλεται η δημιουργία των ρυτίδων, λειαίνοντας έτσι την επιδερμίδα και δίνοντας νεανική όψη στο πρόσωπο

  Η Λείανση Ρυτίδων είναι πολύ γρήγορη και εύκολη διαδικασία.  Περιλαμβάνει περίπου τέσσερις ή πέντε ενέσεις που πραγματοποιούνται με την χρήση πολύ λεπτών βελόνων.

  Λείανση Ρυτίδων botox ανδρας
 • Που δρα το B O T O X και πως;

  Δρα ακριβώς στη ρίζα του προβλήματος, καθώς έχει τη δυνατότητα να μπλοκάρει την κινητικότητα των μυών (δερματικούς ή μιμικούς μυς) και επομένως να αποτρέπει την εμφάνιση ρυτίδων στο υπερκείμενο δέρμα.

  Η Λείανση Ρυτίδων με B O T O X είναι ενέσιμη θεραπεία που βασίζεται στην έγχυση μιας ειδικής νευροτοξίνης, της λεγόμενης βοτουλινικής τοξίνης τύπου Α ή αλλιώς αλλαντικής τοξίνης, η οποία όταν εφαρμόζεται από έμπειρο πλαστικό χειρουργό στην ενδεικνυόμενη δοσολογία, είναι απολύτως ασφαλής για τον οργανισμό.

  Αν και το αποτέλεσμα είναι θεαματικό, δεν αλλάζει ριζικά την όψη του προσώπου σας. Οι μύες απλά χαλαρώνουν, επομένως εσείς μπορείτε ακόμα να χαμογελάτε, να συνοφρυώνεστε ή να κοιτάζετε έκπληκτοι χωρίς όμως να «τσαλακώνεται» το δέρμα σας!

  Επειδή η βοτουλινική τοξίνη δρα τοπικά στο σημείο που γίνεται, μπορεί να εφαρμοστεί προληπτικά ακόμα και σε νεαρά σε ηλικία άτομα στα οποία οι ρυτίδες λόγω της αυξημένης εκφραστικότητάς τους έχουν σχηματιστεί μεν αλλά δεν έχουν ακόμα εγκατασταθεί και μονιμοποιηθεί.

Λείανση Ρυτίδων με ενέσεις  B O T O X . Που στοχεύει;

 • Ρυτίδες μετώπου
 • Ρυτίδες μεσόφρυδου
 • Ρυτίδες ματιών (πόδι χήνας)
 • Ανύψωση της γωνίας φρυδιού
 • Ρυτίδες λαιμού (βελτιώνει την χαλάρωση λαιμού)
 • Ρυτίδες στόματος και χειλιών
 • Ανύψωση των γωνιών του στόματος, ώστε να εξαλειφθεί η θλιμμένη έκφραση (marionette lines)

#beauty  #antiaging  #lifestyle  #cosmeticsurgery  #aesthetic  #beautycare #menskincare

 

ΔΕΣ ΤΩΡΑ ΤΙΜΕΣ

Πληροφορίες Θεραπείας

Μέσος χρόνος θεραπείας: 20 λεπτά
Προτεινόμενη συχνότητα θεραπείας: Προτείνονται 2 – 3 φορές / έτος
Επίπεδο Πόνου: Ανώδυνο
Διάρκεια αποθεραπείας: Μηδενική
Διάρκεια Αποτελέσματος: Έως 6 μήνες

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

 • Αλλοιώνει τα χαρακτηριστικά;

  Όχι, δεν αλλοιώνει καθόλου τα χαρακτηριστικά του προσώπου. Έχει σχεδιαστεί για να επιδρά πάνω στους μυς που πραγματοποιούν εκατοντάδες μυϊκές συσπάσεις καθημερινά, εξαιτίας των οποίων σχηματίζονται οι γραμμές έκφρασης. Η εκφραστικότητα του προσώπου διατηρείται αναλλοίωτη. Σβήνει μονάχα τις ρυτίδες και τις αυλακώσεις του δέρματος.

 • Μουδιάζει το δέρμα;

  Δρα μονάχα πάνω στους μυς και όχι πάνω στα νεύρα που σχετίζονται με την αίσθηση του δέρματος. Επομένως, δεν περιορίζει καθόλου την αίσθηση της αφής στο δέρμα του προσώπου, ούτε προκαλεί μούδιασμα.

 • Αφορά μόνο μεγαλύτερες ηλικίες;

  Συστήνεται η εφαρμογή του και από νεότερες ηλικίες με λιγότερες μονάδες και μεγαλύτερα μεσοδιαστήματα μεταξύ των θεραπειών ως μέθοδος πρόληψης των ρυτίδων – πριν δηλαδή «σπάσει» το δέρμα. Σε κάθε περίπτωση, ο γιατρός είναι ο αρμόδιος για να διαμορφώσει το πλάνο και τη συχνότητα θεραπείας για το δικό σας πρόσωπο.

Κλείσε ραντεβού για δωρεάν ενημέρωση