Βαθύς Καθαρισμός Προσώπου

Τα μικροπροβλήματα που συχνά εμφανίζονται στην επιδερμίδα, κανούν πολλούς άνδρες να αναρωτιούνται μήπως πρέπει να κάνουν κάτι παραπάνω από το να πλένουν το πρόσωπό τους με το κλασσικό πράσινο σαπούνι!

Ενοχλήσεις όπως ξηρότητα, ερεθισμοί, λιπαρότητα, ξηροδερμία ή πανάδες από τον ήλιο, απασχολούν κατά καιρούς όλους τους άνδρες. Η λύση βρίσκεται εδώ, αποκλειστικά και μόνο για εσάς.

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

Μέση διάρκεια θεραπείας 1 ώρα και 30′ λεπτά

ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ

Προτεινόμενη συχνότητα θεραπείας 1 φορά το τρίμηνο, ανάλογα με τον τύπο του δέρματος.

ΤΥΠΟΣ ΔΕΡΜΑΤΟΣ

Κατάλληλος για όλους τους τύπους δέρματος,διαφοροποιείται η συχνότητα εφαρμογής.

 • Που στοχεύει ο Βαθύς Καθαρισμός Προσώπου;

  Όλοι μας επιθυμούμε ένα δέρμα καθαρό και ανανεωμένο. Μια επιδερμίδα λαμπερή και ενυδατωμένη. Για τον λόγο αυτό λοιπόν, το πρώτο βήμα φροντίδας της επιδερμίδας και ομορφιάς του δέρματος μας, είναι ο δερματολογικός καθαρισμός.

  Η αίσθηση καθώς και το αποτέλεσμα που αφήνει ο βαθύς καθαρισμός προσώπου, είναι ο λόγος για να καθιερωθεί ως απαραίτητη προϋπόθεση περιποίησης του προσώπου μας.

 • Τι είναι ο Βαθύς Δερματολογικός Καθαρισμός Προσώπου;

  Ο βαθύς καθαρισμός προσώπου, είναι η βασική διαδικασία περιποίησης του δέρματος και στοχεύει στην απομάκρυνση των πόρων, των ρύπων, των νεκρών κυττάρων καθώς και του σμήγματος από το δέρμα.

  Η σκόνη του περιβάλλοντος, ο ιδρώτας και η έκκριση του σμήγματος, φράσσουν τους πόρους του δέρματος με αποτέλεσμα να μην το αφήνουν να αναπνεύσει. Αφαιρείται η περίσσεια σμήγματος από τους σμηγματογόνους αδένες και απαλλάσσεται το δέρμα από τα νεκρά κύτταρα. Η λιπαρότητα που υπάρχει στην επιδερμίδα μας, οφείλεται κατα κύριο λόγο στο σμήγμα που συσσωρεύεται στο δέρμα μας.

  Πριν την εφαρμογή του καθαρισμού, ο ασθενής εξετάζεται από τον εξειδικευμένο δερματολόγο ακολουθώντας αυστηρά το ιατρικό πρωτόκολλο, ώστε να γίνει ασφαλής διάγνωση του προβλήματος και να χρησιμοποιηθεί η κατάλληλη μέθοδος. Απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες και σε όλους τους τύπους δέρματος, βάσει των οποίων αποφασίζουμε για τη συχνότητα εφαρμογής του.

 • Πώς γίνεται ο βαθύς καθαρισμός προσώπου;

  Τα βήματα που ακολουθούνται είναι τα εξής:

  • απολέπιση
  • διάνοιξη των φραγμένων πόρων
  • εφαρμογή ενυδατικής καταπραϋντικής κρέμας, ανάλογα με τον εκάστοτε τύπο δέρματος, με σκοπό την μείωση των ερεθισμών και της ερυθρότητας

  Το δέρμα πλέον είναι ικανό να αναπνεύσει και να λειτουργήσει σωστά, επιτρέποντας τη μέγιστη δράση των προϊόντων περιποίησης.

Τα αποτελέσματα είναι άμεσα;

Τα αποτελέσματα είναι άμεσα ορατά, ενώ ο χρόνος αποθεραπείας είναι ελάχιστος. Παρατηρείται ένας ελαφρύς ερεθισμός για τις επόμενες ώρες.

Κλείσε ραντεβού για δωρεάν ενημέρωση