Ετερόλογη Μεσοθεραπεία

Η Ετερόλογη Μεσοθεραπεία αποτελεί μια από τις πλέον σύγχρονες, αποτελεσματικές και ασφαλείς θεραπείες στον τομέα της ιατρικής αισθητικής. Είναι μια καινοτόμος τεχνική που ανανεώνει και αναπλάθει τα κύτταρα του δέρματος.
ΑΝΩΔΥΝΗ

Προηγείται εφαρμογή αναισθητικής κρέμας, με αποτέλεσμα η θεραπεία να είναι σχεδόν ανώδυνη.

ΔΙΑΡΚΕΙΑ

Περίπου 40′

ΣΥΝΤΟΜΟ

Άμεση επιστροφή στην εργασία και στην καθημερινότητα αμέσως μετά τη θεραπεία.

 • Πώς λειτουργεί η Ετερόλογη Μεσοθεραπεία;

  Με τη μεσοθεραπεία επιτυγχάνουμε άμεση εισαγωγή διαφόρων ουσιών στο μεσαίο στρώμα του δέρματος, το χόριο, το οποίο αποτελείται κυρίως από ίνες συνδετικού ιστού και είναι υπεύθυνο για τη θρέψη και τη στήριξη της επιδερμίδας.

  Περιέχει απαραίτητα συστατικά του δέρματος όπως το υαλουρονικό οξύ και τις πρωτεΐνες κολλαγόνο και ελαστίνη, υπεύθυνες για τη δομή, την ελαστικότητα και την ποσότητα ενυδάτωσης του δέρματος, βιταμίνες και αντιοξειδωτικούς παράγοντες, ανόργανα στοιχεία, γλυκόζη, που συμβάλλουν στην αντιγήρανση, συγκρατούν νερό κάτω από το δέρμα και σ το διατηρούν φρέσκο, ενυδατωμένο και νεανικό.

  Το υαλουρονικό οξυ ως υδρόφιλο μόριο απορροφά νερό, συνεπώς ενυδατώνει και συμβάλλει στη δημιουργία νέου κολλαγόνου και ελαστίνης δηλαδή στην αναζωογόνηση του δέρματος , βελτιώνοντας έτσι τις λεπτές ρυτίδες δίνει στο πρόσωπο λάμψη και πιο νεανική όψη.

  Ετερόλογη Μεσοθεραπεία
 • Ποια συστατικά χρησιμοποιούνται;

  Στην ενέσιμη μεσοθεραπεία χρησιμοποιούμε συστατικά όπως υαλουρονικό οξύ, βιταμίνες και πεπτίδια. Το υαλουρονικό οξύ, υπεύθυνο για την ενυδάτωση, έχει την ικανότητα να απορροφά έως χίλιες φορές το βάρος του σε νερό.

  Οι βιταμίνες, χάρη στις αντιοξειδωτικές τους ιδιοτήτες, αναστέλλουν την περαιτέρω εκφύλιση των ινών κολλαγόνου και ελαστίνης και συμμετέχουν στην κολλαγονογένεση. Τα πεπτίδια αποτελούν ισχυρούς συσφικτικούς παράγοντες.

  Ετερόλογη Μεσοθεραπεία
 • Πως γίνεται η εφαρμογή;

  Η εφαρμογή γίνεται από γιατρό, ο οποίος επιλέγει τη σύνθεση των δραστικών ουσιών που θα χρησιμοποιήσει, ανάλογα με τις ανάγκες του δέρματος. Προηγείται εφαρμογή αναισθητικής κρέμας, με αποτέλεσμα η θεραπεία να είναι σχεδόν ανώδυνη.

  Στη συνέχεια ο γιατρός εγχέει με πολύ λεπτή βελόνα τις ουσίες που έχουν επιλεγεί. Στο τέλος της θεραπείας εφαρμόζεται ειδική μάσκα που καταπραΰνει το δέρμα, ώστε ο υποβαλλόμενος στη θεραπεία να επιστρέψει άμεσα στις δραστηριότητες του.

  Μπορεί να υπάρξει ένας ήπιος ερεθισμός που υποχωρεί τις επόμενες ώρες. Πολύ σπάνια να δημιουργηθούν μικρές παροδικές εκχυμώσεις στις περιοχές της έγχυσης.

  Ετερόλογη Μεσοθεραπεία

Ετερόλογη Μεσοθεραπεία: Ποιες είναι οι δράσεις της;

 • Βαθιά ενυδάτωση
 • Αντιγήρανση με μείωση των λεπτών ρυτίδων
 • Προλαμβάνει την εμφάνιση καινούριων ρυτίδων
 • Βελτίωση μαύρων κύκλων και ρυτίδων ματιών
 • Φωτεινότητα και υγιή όψη στο δέρμα

Με ποιες άλλες θεραπείες μπορεί να συνδυαστεί για καλύτερα αποτελέσματα;

Η μεσοθεραπεία μπορεί να συνδυαστεί με άλλες μη επεμβατικές θεραπείες σύσφιξης και ενυδάτωσης, όπως ενέσιμο υαλουρονικό οξύ στις ρινοπαρειακές αύλακες ή θεραπείες ανόρθωσης με νήματα.

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

 • Ποια είναι η διάρκεια του αποτελέσματος;

  Κατά μέσο όρο, τα αποτελέσματα διαρκούν από 2 έως 4 μήνες.

  Το δέρμα μετά τη θεραπεία, απορροφά σταδιακά το πλούσιο σε βιταμίνες υλικό που τοποθετήθηκε και αναζωογονείται.

  Για να διατηρηθεί η συνεχείς θρέψη, πρέπει να γίνονται επαναλήψεις της θεραπείας, στη συχνότητα που συστήνει ο γιατρός.

 • Είναι επίπονη διαδικασία;

  Πριν την εφαρμογή της θεραπείας, γίνεται χρήση αναισθητικής κρέμας, και έτσι ο πόνος μειώνεται σημαντικά

  Η Ετερόλογη Μεσοθεραπεία είναι μια σχεδόν ανώδυνη θεραπεία. Μπορεί να υπάρξει ένας ήπιος ερεθισμός που υποχωρεί τις επόμενες ώρες. Πολύ σπάνια να δημιουργηθούν μικρές παροδικές εκχυμώσεις στις περιοχές της έγχυσης.

 • Κάθε πότε γίνεται η μεσοθεραπεία;

  Η μεσοθεραπεία είναι η βάση για όλες τις άλλες θεραπείες που μπορεί να πραγματοποιήσετε στο πρόσωπο σας. Συνήθως γίνονται 3 μεσοθεραπείες που γίνονται με μεσοδιαστήματα 1 μήνα μεταξύ τους για να δώσουμε μια ώθηση στο αποτέλεσμα που θέλουμε να επιτύχουμε.

Κλείσε ραντεβού για δωρεάν ενημέρωση