Κρυολιπόλυση Clatuu

Η Κρυολιπόλυση έχει ως στόχο να μειώσει επιλεκτικά το επίμονο συσσωρευμένο λίπος που δεν ανταποκρίνεται στη δίαιτα ή στη γυμναστική σε περιοχές όπως κοιλιά, γύρω από τη μέση («lovehandles»), μπράτσα,  εσωτερικό των μηρών, εσωτερικό γονάτων, κάτω από το σαγόνι («διπλοσάγονο»), γλουτοί, εξωτερική επιφάνεια των μηρών.
ΧΡΟΝΟΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

Μέσος χρόνος θεραπείας 120′

ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ

Η εφαρμογή γίνεται 1 φορά

ΤΥΠΟΣ ΔΕΡΜΑΤΟΣ

Κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος.

 • Τι επιτυγχάνεται με την Κρυολιπόλυση;

  Η Κρυολιπόλυση κερδίζει διαρκώς έδαφος και έχει γίνει ο πιο δημοφιλής τρόπος λιπογλυπτικής απο τη στιγμή ακόμα που πρωτοεμφανίστηκε, με ευρεία χρήση παγκοσμίως. Αποτελεί μια μέθοδο εξαιρετικά απλή που αφαιρεί το τοπικό λίπος μη χειρουργικά (χωρίς νυστέρι), ενέσεις ή αναισθησία. Πρόκειται για μια μη επεμβατική, κλινικά δοκιμασμένη διαδικασία που επιλεκτικά μειώνει το ανεπιθύμητο λίπος χρησιμοποιώντας την τεχνολογία της ψύξης.

  Ένα από τα πλέον γνωστά και αξιόπιστα συστήματα κρυολιπόλυσης είναι το Z-lipo της γερμανικής εταιρείας Zimmer. Η θεραπεία με το σύστημα CLATUU γίνεται με τη χρήση μίας κεφαλής, η οποία αναρροφά το δέρμα και το λίπος και ψύχει το υποδόριο λίπος σε θερμοκρασία έως -9 ο C. Η διαδικασία αφορά στη τοπική μείωση του λίπους. Δεν αποτελεί λύση για απώλεια βάρους.

  Οι θεραπείες CLATUU αναμένεται να μειώσουν μόνιμα το 20-30% του τοπικού πάχους στην θεραπευόμενη περιοχή. Όπως και σε κάθε θεραπεία τα αποτελέσματα μπορεί να ποικίλουν κατά περίπτωση και μπορεί να απαιτηθούν επιπλέον συνεδρίες.

  Ενέσιμη Λιποδιάλυση, κρυολιπόλυση
 • Τι να περιμένετε κατά την διάρκεια μιας θεραπείας Clatuu:

  • Απαιτείται ακινησία για μία ώρα κατά τη διάρκεια της θεραπείας. Προτείνεται να επισκεφτείτε το μπάνιο πριν την έναρξη της θεραπείας.
  •  Όταν εφαρμοστεί η κεφαλή της αναρρόφησης, θα αισθανθείτε έντονο τράβηγμα, μούδιασμα, πόνο ή κράμπες στην υπό θεραπεία περιοχή. Τα συμπτώματα αυτά θα υποχωρήσουν μετά τα πρώτα 5 -10 λεπτά της θεραπείας.
  •  Η ψύξη στην υπό θεραπεία περιοχή προκαλεί πόνο κατά την έναρξη (5 περίπου λεπτά) αλλά και δρα αναλγητικά για το υπόλοιπο της θεραπείας.
  • Μετά το πέρας της θεραπείας (1 ώρα) η περιοχή θεραπείας είναι σκληρή, έντονα ερυθρή ή ακόμα και μελανιασμένη, οιδηματώδης και ευαίσθητη. Αυτά τα συμπτώματα μπορεί να    διαρκέσουν ακόμα και μερικές ώρες μετά την αφαίρεση της κεφαλής.
  •  Αμέσως μετά τη θεραπεία, απαιτείται μασάζ στη παγωμένη περιοχή του λίπους, καθώς έχει αποδειχθεί ότι αυτό βελτιώνει το τελικό αποτέλεσμα της θεραπείας. Αυτό μπορεί να έχει περίεργη αίσθηση άβολη ή ακόμη να είναι επίπονο.
  Ενέσιμη Λιποδιάλυση, κρυολιπόλυση
 • Κρυολιπόλυση: Τι να περιμένετε μετά την θεραπεία:

  • Μπορεί να αρχίσετε να βλέπετε αλλαγές από την 3 ή εβδομάδα μετά τη θεραπεία CLATUU, αλλά τα βέλτιστα αποτελέσματα επιτυγχάνονται μετά απο 3 μήνες.
  • Ο οργανισμός συνεχίζει να αποβάλλει τα λιποκύτταρα έως και 4 μήνες μετά τη διαδικασία.
  • Μετά από 8 βδομάδες είστε σε θέση να αποφασίσετε εάν επιθυμείτε επιπλέον θεραπείες για να επιτύχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα.
  • Απαιτείται άφθονη ενυδάτωση, σωστή διατροφή και άσκηση για τις εβδομάδες που ακολουθούν τη θεραπεία CLATUU, για να βελτιστοποιηθούν τα αποτελέσματα.
  Ενέσιμη Λιποδιάλυση, κρυολιπόλυση

Το σύστημα Κρυολιπόλυσης Clatuu

Το νέο σύστημα CLATUU είναι ένα προηγμένο σύστημα επιλεκτικής κρυογλυπτικής, που βασίζεται στη μέθοδο της κρυολιπόλυσης και προκαλεί μόνιμη μείωση του τοπικού πάχους κατά τρόπο απόλυτα ασφαλή. Πρόκειται για μία μη επεμβατική μέθοδο, εγκεκριμένη από τον Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων της Αμερικής  (FDA), που έχει βασιστεί στην εκτεταμένη έρευνα του Πανεπιστημίου του Χάρβαρντ για τις μη επεμβατικές μεθόδους λιπογλυπτικής.

Πώς, όμως, το CLATUU αντιμετωπίζει αποτελεσματικά και άμεσα την τοπική συσσώρευση του λίπους; Μελέτες που έχουν διεξαχθεί αναφέρουν ότι εάν το κύτταρο του λιπώδους ιστού (λιποκύτταρο) υποβληθεί σε ισχυρή ψύξη για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα επέρχεται ο ελεγχόμενος βιολογικός του θάνατος (απόπτωση). Εν συνεχεία, το σύνολο των κατεστραμμένων λιποκυττάρων αποβάλλεται με απόλυτα φυσιολογική διαδικασία μέσω του λεμφικού συστήματος.

Κεφαλές Θεραπείας

Πιο συγκεκριμένα, το σύστημα διαθέτει δύο πολύ άνετες κεφαλές θεραπείας με ενσωματωμένη LCD οθόνη χειρισμού, που εφαρμόζονται τοπικά στον λιπώδη ιστό και με υποπίεση τον φέρνουν για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα εντός του ψυχρού θαλάμου θεραπείας (Φάση 1).

Ως εκ τούτου, επιτυγχάνεται ισχυρότατη ψύξη (έως -9 βαθμούς Κελσίου) (Φάση 2), υπεύθυνη για τη μετέπειτα αποδόμηση των λιποκυττάρων (Φάση 3). Είναι πολύ σημαντικό, όμως, να αναφέρουμε  ότι  η  γύρω περιοχή  παραμένει ανέπαφη κατά την κρυολιπόλυση, καθώς ο λιπώδης ιστός είναι πιο ευαίσθητος στις επιπτώσεις του ψύχους, συγκριτικά με τους περιβάλλοντες ιστούς, που παραμένουν ανεπηρέαστοι.

1η Φάση

Εισρόφηση του λιπώδους ιστού με χρήση δύο ειδικών κεφαλών θεραπείας και μείωση της αιματικής ροής εξαιτίας της υποπίεσης.

2η Φάση

Το λίπος υποβάλλεται σε ισχυρή ψύξη, χωρίς να καταστρέφονται οι γύρω ιστοί.

3η Φάση

Τα λιποκύτταρα καταστρέφονται μέσω της φυσιολογικής διαδικασίας της απόπτωσης (το λίπος μειώνεται εντός 60-90 ημερών).

Κλείσε ραντεβού για δωρεάν ενημέρωση