Κοιλιοπλαστική

Με την κοιλιοπλαστική επέμβαση αντιμετωπίζουμε τη χαλάρωση του κοιλιακού τοιχώματος. Η μέθοδος αυτή μπορεί να εξαφανίσει το λίπος και τις δίπλες από την κοιλιά, αλλά και να ενισχύσει τους μύες της περιοχής. Αφαιρείται δέρμα και λίπος με σκοπό να διορθωθεί η χαλάρωση που έχει δημιουργηθεί.

ΑΝΩΔΥΝΗ

Η επέμβαση είναι σχεδόν ανώδυνη, με γρήγορη ανάρρωση.

ΑΝΑΡΡΩΣΗ

Σύντομη επάνοδο στην εργασία, ενώ σε πλήρη δραστηριότητα σε 4-5 εβδομάδες.

ΣΗΜΑΔΙΑ

Η ουλή τοποθετείται χαμηλά στην κοιλιά και παραμένει κρυμμένη ακόμα και στην παραλία.

 • Κοιλιοπλαστική: Που απευθύνεται;

  Η κοιλιοπλαστική επέμβαση απευθύνεται σε  άνδρες που επιθυμούν να βελτιώσουν την εμφάνιση τους. Πολλές φορές η χαλάρωση αυτή εμφανίζεται ακόμα και αν δεν υπάρχουν προβλήματα υγείας ή περιττό βάρος.

  Η κοιλιοπλαστική δεν είναι μέθοδος απώλειας βάρους και θα πρέπει πάντα να βρίσκεται σε συνδυασμό με σωστή διατροφή και άσκηση για να επιτευχθεί ένα ικανοποιητικό αποτέλεσμα.

  αποτρίχωση λέιζερ άνδρας κοιλιοπλαστική
 • Ποια μέθοδος ακολουθείται στην κοιλιοπλαστική;

  Στην κλασσική κοιλιοπλαστική γίνεται μία εγκάρσια τομή χαμηλά στην κοιλιά πάνω από την ηβική σύμφυση, από τη μία λαγόνιο ακρολοφία στην άλλη και αφαιρείται όλο το δέρμα από τον ομφαλό και κάτω. Η τομή κρύβεται από το εσώρουχο ή το μπικίνι το καλοκαίρι.

  Συνπλησιάζονται οι ορθοί κοιλιακοί μύες που έχουν χαλαρώσει και έτσι λεπταίνει αισθητά η περίμετρος της μέσης. Ταυτόχρονα, παρασκευάζεται ο ομφαλός και τοποθετείται στη νέα του θέση.

  αποτρίχωση λέιζερ άνδρας κοιλιοπλαστική

Ποια είναι τα οφέλη της Κοιλιοπλαστικής;

 • Αφαιρείται η περίσσια δέρματος
 • Επιτυγχάνεται η απομάκρυνση συσσώρευσης λίπους από όλη την περιοχή της κοιλιάς

#men  #belly  #surgeon  #greece  #doctor  #plasticsurgery  #fitness

Κλείσε ραντεβού για δωρεάν ενημέρωση