Αυτόλογη Μεσοθεραπεία PRP

Το Πλάσμα Πλούσιο σε Αιμοπετάλια (Platelet Rich Plasma-PRP) είναι ένα αυτόλογο κλάσμα του αίματος, με υψηλή συγκέντρωση αιμοπεταλίων. Η μη επεμβατική μέθοδος ανάπλασης Platelet-Rich Plasma (PRP) αποτελεί τη νέα επαναστατική μέθοδο Αυτόλογης Μεσοθεραπείας που υπόσχεται εντυπωσιακά αποτελέσματα στην αναζωογόνηση και ανάπλαση της επιδερμίδας του προσώπου και του λαιμού.
ΑΝΩΔΥΝΟ

Χρήση αναισθητικής κρέμας πριν την εφαρμογή.

ΔΙΑΡΚΕΙΑ

Περίπου 45′

ΣΥΝΤΟΜΟ

Άμεση επιστροφή στην εργασία και στην καθημερινότητα αμέσως μετά τη θεραπεία.

 • Πώς λειτουργεί η Αυτόλογη Μεσοθεραπεία PRP;

  Η μεσοθεραπεία με τη μέθοδο Platelet Rich Plasma (PRP), στην ιατρική αισθητική είναι μία διαδικασία που χρησιμοποιεί τους αυξητικούς παράγοντες που παράγουν τα ενεργοποιημένα αιμοπετάλια.

  Οι αυξητικοί παράγοντες είναι πρωτεΐνες με αναπλαστικές και επανορθωτικές ιδιότητες που παράγονται από συγκεκριμένα κύτταρα στον οργανισμό. Έχουν την ικανότητα να ενισχύουν την αποκατάσταση των ιστών που έχουν υποστεί βλάβη και να ενεργοποιούν τα βλαστοκύτταρα.

  Αυτόλογη Μεσοθεραπεία PRP
 • Γιατί λειτουργεί η Αυτόλογη Μεσοθεραπεία PRP; 

  Ένα τυπικό δείγμα αίματος αποτελείται από πλάσμα (55%) και έμμορφα συστατικά (45%), δηλ. ερυθρά αιμοσφαίρια, λευκά αιμοσφαίρια και αιμοπετάλια. Από τα έμμορφα συστατικά το 93% αποτελούν τα ερυθρά αιμοσφαίρια, το 6% τα αιμοπετάλια και το 1% τα λευκά αιμοσφαίρια.

  Τα αιμοπετάλια ή θρομβοκύτταρα είναι μικρά, δισκοειδή, διάφανα, κυτταρικά θραύσματα (κύτταρα χωρίς πυρήνα), με διάμετρο 2-4 μικρόμετρα και προέρχονται από θραύσματα μεγακαρυοκυττάρων. Η διάρκεια ζωής τους είναι από 9-10 ημέρες. Τα αιμοπετάλια είναι φυσική πηγή αυξητικών παραγόντων και συμμετέχουν στην αιμόσταση.

  Περιέχουν μεγάλο αριθμό πρωτεϊνών, κυτοκινών και άλλων βιοδραστικών όπως σεροτονίνη, ισταμίνη, κατεχολαμίνες, ATP, ADP, Ca2+ , ινωδογόνο, ποικιλία ενζύμων.

  Αυτόλογη Μεσοθεραπεία PRP
 • Αντιμετώπιση γήρανσης

  Χάρη στην εξαιρετική της απόδοση, η Αυτόλογη Μεσοθεραπεία PRP βρίσκει εφαρμογή σε πληθώρα περιστατικών στο τομέα της σύγχρονης Αισθητικής Ιατρικής: Πρόληψη και αντιμετώπιση της γήρανσης του δέρματος, των ρυτίδων, των ουλών, της δερματικής χαλάρωσης και της τριχόπτωσης.

  Η Αυτόλογη Μεσοθεραπεία PRP σταδιακά επεκτείνεται σε ολόκληρο το φάσμα της Ιατρικής επιστήμης.

  Αυτόλογη Μεσοθεραπεία PRP

Ποια είναι τα οφέλη της Μεσοθεραπείας Platelet Rich Plasma (PRP);

Το πλεονέκτημα της Αυτόλογης Μεσοθεραπείας Προσώπου PRP εντοπίζεται στο ότι αξιοποιούμε τις δυνάμεις του ίδιου μας του οργανισμού. Οι κυριότερες εφαρμογές της μεθόδου ανάπλασης Platelet-Rich Plasma στοχεύουν στη:

 • Μείωση των ρυτίδων σε πρόσωπο & λαιμό
 • Βελτίωση του οβάλ του προσώπου
 • Σύσφιξη του λαιμού
 • Επούλωση ουλών από εγκαύματα, επεμβάσεις και τραύματα –
 • Ανάπλαση ουλών ακμής σε πρόσωπο, ράχη & στήθος – Ανώτερα αποτελέσματα σε μόλις 6-8 συνεδρίες
 • Εξάλειψη των ραγάδων – ακόμη και των πιο επίμονων κόκκινων – σε συνδυασμό με CO2 Fractional Laser
 • Ανάπλαση και σύσφιξη σε περιοχές του σώματος όπως εσωτερικά και εξωτερικά των μηρών, στη κοιλιά, τα γόνατα και τους μηρούς.
 • Θεραπεία της Τριχόπτωσης, Ανδρογενετικής, Διάχυτης ή Γυροειδούς Αλωπεκίας με εντυπωσιακά αποτελέσματα

Κλείσε ραντεβού για δωρεάν ενημέρωση