Υαλουρονικό Οξύ

Το Υαλουρονικό Οξύ είναι κατάλληλο για τους άνδρες, αφού η ανδρική επιδερμίδα διαθέτει πολύ πυκνότερο δίκτυο κολλαγόνου σε σχέση με εκείνο των γυναικών. Μπορεί οι ρυτίδες να εμφανίζονται αργότερα όμως είναι βαθύτερες και η εξέλιξή τους είναι πιο γρήγορη. Με την χρήση υαλουρονικού οξέος τα αποτελέσματά σας είναι άμεσα, σβήνοντας από το πρόσωπό σας σημάδια κούρασης και έντονης κατάπτωσης.
ΑΣΦΑΛΕΣ

Οι ενέσεις είναι πολύ ασφαλείς και πραγματοποιούνται με την χρήση πολύ λεπτών βελονών.

ΔΙΑΡΚΕΙΑ

Το αποτέλεσμα διαρκεί 7-10 μήνες

ΣΥΝΤΟΜΟ

Άμεση επιστροφή στην εργασία και στην καθημερινότητα αμέσως μετά τη θεραπεία.

 • Τι είναι το Υαλουρονικό Οξύ;

  Το Υαλουρονικό Οξύ είναι ένας φυσικός πολυσακχαρίτης, μία γλυκοζαμινογλυκάνη που αποτελείται από επαναλαμβανόμενες αλληλουχίες του μονοσακχαρίτη  D – γλυκουρονικού οξέος και της N-ακετυλ-D-γλυκοζαμίνης. Είναι δομικά, φυσικά, χημικά και βιολογικά ταυτόσημο σε όλους τους ιστούς όλων των ειδών και αυτό το καθιστά την ιδανική ουσία για χρήση ως βιουλικό στην ιατρική αισθητική.

  Το Υαλουρονικό Οξύ ανευρίσκεται στη μεσοκυττάρια θεμέλια ουσία, γεμίζει το χώρο μεταξύ των κολλαγόνων και των ελαστικών ινών και υψηλές συγκεντρώσεις του ανιχνεύονται στον συνδετικό ιστό.

  υαλουρονικό οξύ ανδρας
 • Πώς λειτουργεί το Υαλουρονικό Οξύ;

  Το Υαλουρονικό Οξύ στη φυσική του μορφή έχει βραχύ χρόνο ημίσειας ζωής (1-2 ημέρες) στον συνδετικό ιστό. Επομένως, στην πρωταρχική του μορφή το υαλουρονικό οξύ δεν έχει επαρκή αντίσταση στην αποδόμηση ώστε να χρησιμοποιηθεί για την αύξηση των μαλακών μορίων.

  Ωστόσο με τη βοήθεια της διαδικασίας δημιουργίας διασταυρούμενων δεσμών (cross-linking) μεταξύ των αλυσίδων του πολυσακχαρίτη, έχουν παρασκευαστεί παράγωγα του φυσικού αυτού πολυμερούς με παρόμοιες ιδιότητες.

  υαλουρονικό οξύ ανδρας
 • Πλεονεκτήματα Υαλουρονικού Οξέος

  • Ενυδατώνει το δέρμα και διατηρεί τον όγκο του.
  • Είναι υδρόφιλη ουσία και έχει την ικανότητα να κατακρατά μεγάλες ποσότητες νερού (1000 φορές το βάρος του).
  • Παρέχει έναν μηχανισμό μεταφοράς θρεπτικών ουσιών από την κυκλοφορία του αίματος στα ζωντανά κύτταρα του δέρματος. 
  υαλουρονικό οξύ ανδρας

Σε ποιες περιοχές εφαρμόζεται;

Το Υαλουρονικό Οξύ χρησιμοποιείται για τις ρυτίδες γύρω από τα χείλη, στις ρινοπαρειακές αύλακες, στο μέτωπο και γύρω από τα μάτια, οι οποίες ‘’γεμίζουν’’ και το αποτέλεσμα διαρκεί 7-10 μήνες. Οι ενέσεις είναι πολύ ασφαλείς και οι επιπλοκές είναι ελάχιστες και παροδικές (πρήξιμο, μελανιές). Ενέσεις μπορούν να πραγματοποιηθούν για τις παρακάτω ρυτίδες:

 • ρυτίδες  στόματος, παρειών
 • ρυτίδες μετώπου, ματιών, μεσόφρυου (συνήθως μετά από βοτ. τοξίνη)
 • σε ουλές ακμής
 • διόρθωση σχήματος μύτης

Πληροφορίες Θεραπείας με Υαλουρονικό Οξύ

Μέσος χρόνος θεραπείας: 20 λεπτά
Προτεινόμενη συχνότητα θεραπείας: Προτείνονται 2 φορές / έτος
Επίπεδο Πόνου: Ανώδυνο
Διάρκεια αποθεραπείας: Μηδενική
Διάρκεια Αποτελέσματος: Έως 7 μήνες

Στo Men Cosmetic θα βρεις τα καλύτερα υλικά

Ο αριθμός των δερματικών εμφυτευμάτων που κυκλοφορούν στην αγορά είναι πολύ μεγάλος. Τα εμφυτεύματα διαφέρουν σημαντικά μεταξύ τους στο υλικό που περιέχουν, στη διάρκεια του αποτελέσματος (μη μόνιμα, ημιμόνιμα, μόνιμα), στο βάθος ένεσής τους (χόριο, υποδόριος ιστός, υπερπεριοστικά) και στον βαθμό ασφάλειας που παρέχουν.

Υαλουρονικό Οξύ Juvederm
Υαλουρονικό Οξύ Restylane
Υαλουρονικό Οξύ Teoxane
Υαλουρονικό Οξύ Profhilo

Κλείσε ραντεβού για δωρεάν ενημέρωση