Ενυδάτωση Προσώπου

Η ενυδάτωση προσώπου δεν κάνει διακρίσεις. Μας αφορά όλους. Άνδρες και γυναίκες! Eίναι εδώ για να σου χαρίσει το τέλειο αποτέλεσμα, διατηρώντας αναλλοίωτη τη φρεσκάδα του προσώπου σου ακόμα και μετά από μια κουραστική ημέρα!

ΧΡΟΝΟΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

Μέσος χρόνος θεραπείας 45′

ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ

Προτεινόμενη συχνότητα 1 φορά την εβδομάδα

ΤΥΠΟΣ ΔΕΡΜΑΤΟΣ

Κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος.

 • Τι είναι η Ενυδάτωση Προσώπου;

  Με την ενυδάτωση προσώπου αποκτάς το επιθυμητό αποτέλεσμα! Η ενυδάτωση είναι μια θεραπεία, όπου με άμεση ή έμμεση παρεμβατική διαδικασία αποκαθιστά το θαμπό και αφυδατωμένο δέρμα.

  Συνδυάζεται απο μία έκρηξη ενυδάτωσης, βαθιάς θρέψης και καθαριστικής δράσης, η οποία βελτιώνει την υφή του δέρματος ενώ παράλληλα τονώνει τον κυτταρικό μεταβολισμό και οξυγονώνει σε βάθος τον οργανισμό.

   Απευθύνεται σε όλους τους τύπους δέρματος ανεξαρτήτως φύλου και ηλικίας.

  ενυδάτωση προσώπου άνδρας
 • Ο σημαντικός ρόλος της Ενυδάτωσης

  H επιδερμίδα αποτελείται από πολλές στιβάδες και είναι η πρώτη γραμμή άμυνας του οργανισμού.

  Η βαθύτερη και κυριότερη στιβάδα της είναι η λεγόμενη “βασική” στιβάδα, η οποία ανανεώνει τα κύτταρα του δέρματος.

  Η κεράτινη στιβάδα είναι το εξωτερικό τμήμα της βασικής στιβάδας, το οποίο έρχεται σε επαφή με το περιβάλλον και την ατμόσφαιρα και αποτελείται κυρίως από νεκρά κύτταρα. Αποτελείται από σμήγμα, νερό, λιπίδια και ιδρωτοποιούς αδένες και η κύρια ιδιότητά του είναι η προστασία από εξωτερικούς μικροοργανισμούς.

  Η διατάραξη της ισορροπίας των λιπιδίων και του νερού της επιδερμίδας, επηρεάζει σημαντικά τη συνοχή του υδρολιπιδικού μανδύα. Το αποτέλεσμα είναι το δέρμα να χάνει το ρόλο του φυσικού φραγμού. Γίνεται πιο ευάλωτο και διαπερατό σε αλλεργιογόνα και επιβαρυντικούς παράγοντες.

  ενυδάτωση προσώπου άνδρας

Κλείσε ραντεβού για δωρεάν ενημέρωση