Θεραπεία Υπεριδρωσίας

Υπεριδρωσία είναι η υπερβολική παραγωγή ιδρώτα από τους ιδρωτοποιούς αδένες του οργανισμού. Σε γενικές γραμμές μπορεί να είναι γενικευμένη και να προσβάλλει όλο το σώμα στις περισσότερες περιπτώσεις όμως είναι εστιακή και εντοπίζεται κυρίως: στις μασχάλες, τις παλάμες και τα πέλματα. 

Η υπεριδρωσία αποτελεί ένα παθολογικό φαινόμενο το οποίο δεν είναι πολύ σπάνιο μιας και μπορεί να αφορά το 1 με 3% του πληθυσμού και εκδηλώνεται με την ίδια συχνότητα τόσο σε άντρες όσο και σε γυναίκες. Μια παθολογική κατάσταση κατά την οποία οι εκκρινείς ιδρωτοποιοί αδένες παράγουν υπερβολική ποσότητα ιδρώτα σε σχέση με εκείνη που χρειάζεται το σώμα για τη σωστή ρύθμιση της θερμοκρασίας του. 

ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΕΠΕΜΒΑΤΙΚΟ

Περιλαμβάνει περίπου τέσσερις ή πέντε ενέσεις που πραγματοποιούνται με την χρήση πολύ λεπτών βελονών.

ΑΜΕΣΟ

Τα αποτελέσματα είναι εμφανή εντός 15 ημερών maximum.

ΣΥΝΤΟΜΟ

Άμεση επιστροφή στην εργασία και στην καθημερινότητα αμέσως μετά τη θεραπεία.

 • ΒΟΤΟΧ κατά της Υπεριδρωσίας

  Η διαδικασία εφαρμογής του ΒΟΤΟΧ υπεριδρωσίας είναι απλή και δεν χρειάζεται πολλή προετοιμασία. Η πάσχουσα περιοχή σχεδιάζεται και ορίζονται τα σημεία έγχυσης. Σε αυτά εγχύεται το botox σε ποσότητα ελαφρώς μεγαλύτερη από αυτή που χρειάζεται όταν ο σκοπός της θεραπείας είναι αισθητικός (μέτωπο, μάτια).

  Ανάλογα με την περιοχή (μασχάλη, πέλματα, παλάμες) προσαρμόζεται και η δοσολογίαΟυσιαστικά το botox διακόπτει το νευρικό ερέθισμα προς τους ιδρωτοποιούς αδένες. Αυτή η Θεραπεία Υπεριδρωσίας δεν εμποδίζει τη φυσιολογική παραγωγή ιδρώτα, αλλά την υπερβολική εφίδρωση. 

  Θεραπεία Υπεριδρωσίας
 • Η Θεραπεία Υπεριδρωσίας

  Η θεραπεία είναι εντελώς ανώδυνη και γρήγορη, καθώς κάθε συνεδρία διαρκεί 10 λεπτά. Ο ασθενής επανέρχεται άμεσα στις δραστηριότητές του χωρίς καμία παρενέργεια.

  Θεραπεία Υπεριδρωσίας

Θεραπεία Υπεριδρωσίας: Πλεονεκτήματα

Η Θεραπεία Υπεριδρωσίας είναι εντελώς ανώδυνη και γρήγορη, καθώς κάθε συνεδρία διαρκεί 10 λεπτά. Ο ασθενής επανέρχεται άμεσα στις δραστηριότητές του χωρίς καμία παρενέργεια. 

 • Ανώδυνη
 • Γρήγορη
 • 10′ Διάρκεια
 • Άμεση επιστροφή στην εργασία

Κλείσε ραντεβού για δωρεάν ενημέρωση