Τα ιατρικά laser  τελευταίας γενιάς μας δίνουν τη δυνατότητα να καταπολεμήσουμε οριστικά το πρόβλημα της ανεπιθύμητης τριχοφυΐας. Γρήγορα με ασφάλεια, ακόμη και της πιο δύσκολης και επίμονης τριχοφυΐας .  Χρησιμοποιούμε εξατομικευμένο πρωτόκολλο δράσης για να έχουμε γρήγορη και οριστική εξάλειψη της τριχοφυΐας.
ΑΣΦΑΛΕΣ

Η laser αποτρίχωση από ιατρικά μηχανήματα  είναι απόλυτα ασφαλής.

ΜΕΙΩΣΗ

Μείωση 60% από την 3η συνεδρία

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

Ναι το αποτέλεσμα είναι μόνιμο σε ποσοστό έως και 90%.

 • Είναι ασφαλής μέθοδος αποτρίχωσης το laser;

  Η laser αποτρίχωση από ιατρικά μηχανήματα  είναι απόλυτα ασφαλή. H απορρόφηση της δέσμης φωτός τους είναι  επιλεκτική ( 755 nn) δεν είναι ακτινοβολία , είναι φως επιλεκτικής δράσης.  Αποδεδειγμένα η  ασφαλέστερη μέθοδος αποτρίχωσης με έγκριση FDA 20 χρόνων και πλέον.

  αποτρίχωση λέιζερ άνδρας, SliMet
 • Πότε θα δω διαφορά στην τριχοφυΐα μου;

  Η διαφορά στο δέρμα και στην ποιότητα της τρίχας είναι ορατή από την πρώτη εφαρμογή. Η μείωση της τριχοφυΐας φτάνει το 60% από την 3η κιόλας συνεδρία. Το αποτέλεσμα είναι μόνιμο σε ποσοστό 70 με 90%. Αυτό ποικίλει αναλόγως τον τύπο του δέρματος ,την ποιότητα της τρίχας, την περιοχή που εφαρμόζετε. Το σώμα μας χωρίζεται σε ορμονοεξαρτώμενες περιοχές και ορμονοανεξάρτητες περιοχές . Στις ορμονοεξαρτώμενες περιοχές χρειάζονται περισσότερες εφαρμογές και πιθανότατα να χρειάζεται και μια συντήρηση δύο με τρείς φορές τον χρόνο. Εάν συνυπάρχουν ορμονικά προβλήματα η ιατρική μας ομάδα θα δώσει παράλληλα αγωγή για να καταπολεμήσει και το ορμονικό πρόβλημα έτσι ώστε το αποτέλεσμα να είναι το επιθυμητ

  αποτρίχωση λέιζερ άνδρας, SliMet
 • Πονάει; Έχει παρενέργειες

  Όχι τα σύγχρονα laser δεν πονάνε. Επιπλέον χρησιμοποιούμαι επιπρόσθετο σύστημα ψυχρού  αέρια για ανώδυνη εφαρμογή της συνεδρίας. Η συνεδρία γίνεται σε ελάχιστο χρόνο, χωρίς πόνο. Όχι δεν έχει. Μετά την εφαρμογή πιθανός να υπάρξει ένας ήπιος ερεθισμός στην επιδερμίδα οπού με μια κατάλληλη καταπραϋντική κρέμα μέσα σε λίγες ώρες έχει υποχωρήσει στην πλειοψηφία των ανθρώπων.

  αποτρίχωση λέιζερ άνδρας, SliMet

Advanced Lasers 4ης γενιάς

 • Είναι η μοναδική μέθοδος αποτρίχωσης που μπορεί να γίνει σε όλα τα ανατομικά  σημεία του σώματος . Ακόμη και στις πιο ευαίσθητες περιοχές όπως είναι η γενετική περιοχή.
 • Μπορεί να γίνει χρήση τους με ασφάλεια ακόμη και τους καλοκαιρινούς μήνες. Χωρίς κίνδυνο, υπό την προϋπόθεση ότι θα ακολουθηθούν οι οδηγίες του γιατρού και της επιστημονικής μας ομάδας.

Χρειάζεται να προσέξω κάτι μετά την εφαρμογή;

Για την ίδια ημέρα εως μια με δύο ημέρες μετά δεν θέλει πολύ ζεστό μπάνιο, σάουνα στην περιοχή που εφαρμόστηκε. Δεν θέλει έκθεση στον ήλιο χωρίς αντιηλιακή προστασία  ή σε τεχνητό μαύρισμα για περίπου 5 ημέρες.

Τιμές αποτρίχωσης laser SOPRANO

Τιμές αποτρίχωσης laser ALEXANDRITE

Κλείσε ραντεβού για δωρεάν ενημέρωση