Πάρε το δώρο σου από το MEN COSMETIC!

Εάν δε μας έχεις επισκεφθεί, για να σε καλωσορίσουμε σου κάνουμε ένα δώρο της επιλογής σου, ώστε να γνωριστούμε από κοντά! Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και θα επικοινωνήσουμε μαζί σου για να κλείσουμε το ραντεβού σου!

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ  MEN COSMETIC

  To Μen Cosmetic αποτελεί ένα υπερσύγχρονο ιατρείο αισθητικής, παρέχοντας τις πιο ολοκληρωμένες υπηρεσίες στους τομείς της Μεταμόσχευσης Μαλλιών, της Πλαστικής Χειρουργικής, Αισθητικής Ιατρικής.  Η εμπειρία μας στο χώρο υγείας για 7 συναπτά έτη και η επιτυχημένη πορεία του Ομίλου, είναι η εγγύηση που μας δίνει το έναυσμα να εξελισσόμαστε, να γινόμαστε καλύτεροι και να εμπλουτίζουμε διαρκώς τις υπηρεσίες μας. Η διαφοροποίηση μας στον τομέα της Αισθητικής Ιατρικής, είναι η ανθρωποκεντρική μας αντίληψη και η αρχή να προσφέρουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στους τομείς της Πλαστικής Χειρουργικής, ∆ερματολογίας και Αισθητικής Ιατρικής.

  Η Ιατρική μας ομάδα

  Οι πλήρως εξειδικευμένοι ιατροί, ∆ερματολόγοι και Πλαστικοί Χειρουργοί, καθώς και οι ∆ιπλωματούχοι Αισθητικοί, σε συνδυασμό με τα υπερσύγχρονα ιατρικά μηχανήματα που διαθέτουμε, παρέχουν αξιοπιστία, σιγουριά και υπηρεσίες υγείας υψηλών προδιαγραφών.

  Στέφανος Μεταξάς

  Στέφανος Μεταξάς

  Πρόεδρος και Επιστημονικά Υπεύθυνος του Ομίλου.Ο Dr Στέφανος Μεταξάς είναι πτυχιούχος της Ιατρικής του Πανεπιστημίου Πατρών και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος Αισθητικής Ιατρικής του Πανεπιστημίου Καμερίνο. Έχει εργαστεί επί συναπτά έτη στο Γενικό Νοσοκομείο Πατρών “Άγιος Αντρέας” και Γενικό Νοσοκομείο Λευκάδας στο τμήμα Παθολογίας. Έχει παρακολουθήσει πλήθος συνεδρίων με επίκεντρο την Αισθητική Ιατρική. Είναι πιστοποιημένος για την εκπαίδευση και την εξειδίκευση του στο τομέα της μεταμόσχευσης μαλλιών με την μέθοδο FUE από την ACA ACADEMY

  Παναγιώτης Ντότσικας

  Παναγιώτης Ντότσικας

  Πλαστικός ΧειρουργόςΟ Dr Παναγιώτης Ντότσικας είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου La Sapienza της Ρώμης, Κάτοχος του τίτλου Ειδικότητος Πλαστικής Χειρουργικής. Έχει υπηρετήσει για 10 συναπτά έτη στα ΤΕΠ του Νοσοκομείου Αγ. Ανδρέα Πατρών, έχει συνεργαστεί για 2 έτη με το ΙΚΑ Αιγίου και από το 2000 είναι Ιδιώτης Πλαστικός Χειρουργός.

  Βασίλειος Τσάκαλης

  Βασίλειος Τσάκαλης

  Αισθητικός Χειρουργός.O Dr Βασίλειος Τσάκαλης ειδικεύεται στις εφαρμογές Botox, Υαλουρονικού Οξέως και Λέιζερ. Εξειδικεύτηκε και πιστοποιήθηκε διεθνώς από το London Medical Aesthetics Academy. Ειναι πιστοποιημένος για την εκπαίδευση και την εξειδίκευση του στο τομέα της μεταμόσχευσης μαλλιών με την μέθοδο FUE από την ACA ACADEMY. Είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής Βάρνας. Ολοκλήρωσε την ειδικότητα της Χειρουργικής στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών “Η Ελπίς”, εν συνεχεία αποσπάστηκε στο τμήμα Πλαστικής Χειρουργικής του Γενικου Νοσοκομείου Αθηνών “Γ. Γεννηματάς”, στο Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας “Άγιος Παντελεήμων” και μετά την ολοκλήρωση της ειδικότητας του εργάστηκε στην Γενική Κλινική “Αγία Ειρήνη”.