Σίγουρα, πολλοί από εμάς χρησιμοποιούμε  ακόμη παραδοσιακές μεθόδους αποτρίχωσης, όπως ξυραφάκια, κρέμες, κεριά, αποτριχωτικές μηχανές, με σκοπό να απαλλαγούμε από την τριχοφυΐα που μας απασχολεί, όπου και να εμφανίζεται, αλλά αυτός ο τρόπος είναι προσωρινός. Η τεχνολογία όμως εξελίσσεται και προοδεύει διαρκώς, με αποτέλεσμα οι παραδοσιακοί τρόποι για την τριχοφυΐα να εξακολουθούν να υπάρχουν, αλλά για αμεσότερα αποτελέσματα και την πλήρη απαλλαγή της, η μέθοδος αποτρίχωσης με laser, έρχεται για να μας λύσει τα χέρια.

Έτσι λοιπόν, οι επίπονες και δύσκολες μέθοδοι αποτρίχωσης μένουν στο παρελθόν, αφού η σύγχρονη τεχνολογία του laser, αποτελεί την πιο άμεση και ασφαλή μέθοδο οριστικής λύσης στην ανεπιθύμητη τριχοφυΐα. 

Είναι μια μέθοδος ανώδυνη και άκρως αποτελεσματική. Απευθύνεται σε όλους τους τύπους δέρματος τόσο σε γυναίκες όσο και σε άνδρες. Εφαρμόζεται ακόμα και τους καλοκαιρινούς μήνες χωρίς καμία ενόχληση, αφού τα μηχανήματα είναι κατάλληλα και προσαρμόζονται και σε μαυρισμένα σώματα χωρίς να χρειαστεί να διακοπούν οι συνεδρίες. Δε δημιουργείται θυλακίτιδα, ούτε κάποιος τραυματισμός. Από την πρώτη κιόλας συνεδρία υπάρχει εμφανής αλλαγή!

Το laser απευθύνεται σε όλα τα σημεία προσώπου και σώματος με ακριβώς τα ίδια επιτυχή αποτελέσματα. Είναι εγκεκριμένο από τον Αμερικάνικο Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA).

Κλείσε λοιπόν το ραντεβού σου, για να μπορείς να απολαύσεις και εσύ την υφή του δέρματός σου! Θα δεις πόσο θα απαλλαχτείς και δε θα θες να σταματάς!